Kongerencije i seminari

Uz rekreaciju i odmor, otkrijte poslovno i svečano lice hotela. Obratite se s punim povjerenjem za suradnju pri organizaciji seminara, poslovnih sastanaka, banketa ili svečanih domjenaka, svadbenih proslava, promocija, te ostalih poslovnih i svečanih prigoda.

Dostupna oprema u radnim prostorima: projektor, platno za projekciju, ploča za pisanje, razglas, bežični pristup internetu.

Uz profesionalnu podršku hotela, pretvorite trenutak u nezaboravno sjećanje.

Sports

Hotel “Pula” se specijalizirao za sportske grupe i ima predznak “SPORTSKI HOTEL”.
U neposrednoj blizini nalazi se sportski kompleks sa novom atletskom stazom ( tartan ) i moderna sportska dvorana u sklopu koje se nalaze još dvije manje polivalentne dvorane idealne za pripreme sportaša.

Tu su još 3 nogometna terena , 12 tenis terena , centar za podvodne aktivnosti , trim staza u borovoj šumi oko hotela, a uz samo more ,…
…….ostavljamo Vama da sami dođete i uvjerite se u idealnost ovog prostora za Vaš kvalitetan boravak u našoj kući, koji će Vam, nadamo se, ostati u trajnom sjećanju.

Za sve dodatne informacije i rezervacije stojimo Vam na raspolaganju.

Restaurant

Hotel Pula vam svojom gastronomskom ponudom u restoranu „a la carte“i samoposluživanju nudi okuse Mediterana , bogatstvo mirisa i plodova iz mora i s kopna.
U sklopu hotela mogu se održavati vjenčanja te razni domjenci do 300 osoba.
Restoran Hotela Pula u mogućnosti je za Vas organizirati poslovne i obiteljske ručkove i večere, te sve vrste prigodnih svečanosti (rođendane, promocije, krštenja, godišnjice..).

Svadbene svečanosti

Kako biste ostvarili svoje vjenčanje iz snova s punim povjerenjem prepustite se organizaciji našeg tima hotela Pula.